This is my personal blog yg memuatkan kisah2 tentang saya dan sekeliling saya.If you like what i'm writing, keep reading and do come again.Thanx:)
RSS

B.R.E.A.K.D.O.W.N

Entry ni agak emo dan mengikut perasaan. Maaf ats segala keboringan dlm membaca entry ni. Ini cuma sesi meluahkan perasaan dan meredakan tekanan. Cehh ayatt.. sesiapa yg baik hati sila2 bg motivasi utk membaiki breakdown ini.

Sila abaikan tajuk entry ini. Tiada apa2 benda yg rosak atau pecah atau jatuh. Cuma emosi tuan punya blog ini yg dilanda angin monsoon barat daya. Oh oh sila hentikan bahasa merapu ni.Ok sbnrnya masa sekarang ni aku rasa sgt down.Rasa sgt teruk. Perasaan hancur lebur.Terasa seolah2 mahu pergi jauh dari semua makhluk sekeliling. Dan secara automatik menjadi sgt emosional.Oh oh.Saya bukan putus cinta ye. Bukan. Bukan.Andaian anda tidak tepat walaupun sdg mendgr lagu kerana cinta yg menusuk hati ni..Saya cuma tertekan.Tertekan dgn mcm2 hal.Tertekan dgn masa dpn.Tertekan dgn keje yg blm muncul. Dgn mcm2 hal lg la. Spnjg bulan ni sgt bnyk tekanan yg dtg.Patut catat dlm diari kot.Tapi saya tak de diari cuma ada blog..

telah kutemui banyak cinta
di hati ini datang dan pergi
selimuti kisahku yg biru
yg dalam di hati

biar kurentangkan cintaku
menariku di atas senduku
sendirinya aku tak berkasih
yg dalam di hati

karna cinta aku jadi sepi
karna cinta aku jadi riang
karna cinta aku jadi pilu
karna cinta kini ku sendiri
karna cinta pelangiku hilang
karna cinta matahari pergi
namun ku yakin dalam hatiku
cintaku tak boleh membunuhku

Oh. Cuba berjiwang-jiwangan disini. Ini bukan puisi,sajak mahupun gurindam. Ini adlh lirik lagu yg saya sdg dengar skang ni. Tak de kena mengena dgn tajuk langsung. Tapi lps dgr lagu ni terasa makin down dan bertambah emo.. apakah?? Tapi masalah saya lgsg takde kena mengena dgn cinta. Silalah percaya. Tak de kaitan. Moral of story,jgn dgr lagu sedih, jiwang karat ketika anda sdg down atau terasa sedih. Ianya hanya memburukkan keadaan.sigh~~

3 comments:

Khairul Azmi berkata...

sabar noh cik nana...
ingt lagi tak cik nana ada tag azmi kan??
azmi dah jawab dah tag tu..lama dahh...tpi x ingt samada dah bagtau cik nana belum

http://mia-erova.blogspot.com/2010/07/20-things-about-me.html

miss nana berkata...

thanx azmi..yup dh baca tag tu:)

sherlina halim berkata...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/