This is my personal blog yg memuatkan kisah2 tentang saya dan sekeliling saya.If you like what i'm writing, keep reading and do come again.Thanx:)
RSS

Raya Oh Raya!!!



Hi all..assalamualaikum wbt..alhamdulillah masih berkesempatan bernafas hingga ke detik ni. Sy kembali lg setelah lama menghilangkan diri. Kira2 seminggu lagi umat islam akan menyambut kedatangan aidilfitri.. Mood raya sudah menjelma.Hoyeh2.. lagu raya sudah menyanyi-nyanyi dgn riangnya. tak sabar rasanya mau balik kampong. Baru berkira2 mahu beraya sakan tahun ni memandangkan saya sudah tak lagi bergelar student. lepas raya sudah tidak ada exam seperti selalu dan tahun ni saya tak lagi bekerja. Tak perlu membodek bos supaya bg cuti lebih. Yeah sy bebas. Maklumla pengangur berjaya. Yess tahun ni tak yah bg duit raya kat anak2 buah. haha. dan bolehla cuti lama2 berjalan kesana kemari..

Tapi tapi niat murniku itu tidak kesampaian. Baru sebentar td sekali lg mendapat panggilan. Oh inteviu. Mengapakah pd hari raya ni yg nak dipanggil. Sebelum raya tak boleh ke. Jadi raya ke tiga dah kena balik.Huwaaa.First time ok sy kena meninggalkan kmpung halaman pd raya ke 3.. oh dugaan memang begitu sayangkan saya. Demi masa depan rela ku korbankan. Hak3..ayat skema..

Tidak mengapalah..walau pun sedikit sedih namun mood raya masih ada. Baju raya sudah siap dibeli. Ala kadar je sbb tahun ni tak keje. Berserderhana itu adlh lebih baik kan. Ecece.. posa pun tak penah cukup sebulan..kuih raya pun sudah siap sedia utk dibawa balik walaupun kuih tu kakak ipar yg oder..ngeee.. ntah bila la nak buat kuih raya sndri ni. Niat di hati sntiasa ada.. masa yg slalu tiada.. ahh alasan semata-mata.. yg penting niat kan. Ok2 tiada niat utk bercerita tentang persiapan raya..

Niat asal adalah utk menyatakan ketidakpuasan hati tak dapat bercuti panjang.. kalau tak dapat juga inteviu ni tak tau la labu.. frust mak!!! Takpe yg penting konpiden. Rugi la sy kesana kemari trening sana sini tapi masih tak konpiden. Yeah sy konpiden dan doakan sy berjaya.. kalo dpt nnt sy belanja..ehehe..

Ok lah tak mau berceloteh pnjang lg. mau turun bwh sediakan apa2 yg patut utk berbuka puasa ni.Oh sebelum terlupa, dikesempatan yg ada ni dgn tulus ikhlas saya mengucapkan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin kpd semua muslimin dan muslimat.. Berhati2 dlm perjalanan balik ke kampong halaman.Eceh.Awal gila buat ucapan. Almaklumla sy agak jarang menghapdate blog kebelakangan ni.so kira ok la wish awal2..

Jam pun dh nk dkt pukul 7. Selamat berbuka puasa semua.. daaa

5 comments:

Azmi berkata...

ish3...baru muncul ye??
hehe....
kesian cik nana...xpe3 insylh boleh la interbiu tu nanti...doa bnyk2 k...

miss nana berkata...

insyallah..doakan eh..kalo dpt keje tu nnt i belanja.ehehe

riddle_kuna berkata...

GoOd Luck Dear..:)

Tanpa Nama berkata...

ForexMacro - http://forexmacro.blogetery.com

* Compra y venta LIBERTY RESERVE
* AFECTADOS ForexMacro
* Autosurf
* Forex Macro
* HYIPs Actuales
* HYIPs cerradas y SCAM
* Inversio'n en general
* Noticias forex
* PTC y PTR

El mejor sitio en la inversio'n! Todo sobre hipotecas y pre'stamos en los bancos de Espana
ForexMacro - http://forexmacro.blogetery.com
Banco de Espana - http://caja.blogetery.com

sherlina halim berkata...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/