This is my personal blog yg memuatkan kisah2 tentang saya dan sekeliling saya.If you like what i'm writing, keep reading and do come again.Thanx:)
RSS

Long Time No C

Hola.i’m back..assalamualaikum wbt.. salam ramadhan kpd smua umat islam.. dh 5 hari berpuasa kan. Sy puasa penuh ok. Blm terdapat halangan lg.. hek3.. lama gile rasanya tak menghapdate blog. Kesian cik blog ditinggalkan sendirian. Masa sunyi sepi cik bloglah jd peneman. Kala sibuk cik blog dok sorg2 ok..habis madu sepah dibuang.Haha.. sy tdklah sekejam itu. Cuma skang kurang masa nAk mnjenguk blog dan ditambah plak kekurangan mood utk menulis. Dan mgkin juga kekurangan idea. Jadi dicampur dgn smua kekurangan, maka berhabukla blog ni..

Asyik bg alasan sibuk2, entah apa la yg sy sibukkan. Sibuk mencari ketenangan dan sibuk menyelesaikan masalah kot.. ceh. Bajet mcm PM plak sibuk selesaikan masalah. Walaupun masalah sy tak sebesar masalah negara tp terpaksa jga menyelesaikannya sendiri...erk..negara kita tak de masalah kan skang..sgguh ketinggalan betul bab2 kenegaraan ni. Ptutla inteviu govemen asyik gagal. Haha.. ok sila abaikan itu. Sudah tiada rezeki bkn slh sy tak tgk tv.. kan kan..

Alkisahnya seperti yg sy gembur2kan dlu, sy sibuk dgn training. Training sana, training sini tp keje tak dpt lg.. huwaa.. jgn nanges ok.. buruk rupa.. blm rezeki lg lgpn bru je hbs training tu. Alkisahnya pkl 7.30 pg sy dh kluar rumah.. smpai umah plak 7.30 mlm. Kdg2 pkl 8 bru smpai.Biasa la kan dok dkt tmpat yg bnyk manusia ni. Jem sana jem sini. Jem mkn dgn roti sdap jgk kan.. ni jem naik hangin satu bdn..Bila blk, dh mlm jd mmg tak kan on la lappy ni. Maka tdk berupdate la cik blog. Itulah sbnrnya kenapa blog sdh berhabuk2..

Semnggu training sgt memenatkan ok. Stlh sgt terbiasa menjalani kehidupan di taiping, kampong halaman tercinta itu, ecece, tba2 tercampak di kl yg penuh sesak ni, sgt terasa la perbezaannya. Tiap2 hri terkejar2 lrt. Dh tu penuh sesak mnusia plak. Dh smpai stesyen lrt, tukar naik keta plak. Sesak lg. hadoii.. Tapi dh lumrah dok kl mcm tu kan.. terima je la.. nape kat taiping tak de lrt ek? Msti lengang je..tak blk modal btl buat lrt kat situ.haha..

Dan esok..esok..esok dtg lg.. sy ada training lg..huwaa..kali ni kat PJ plak..oh mmg sgguh tak biasa disitu.. oh 5 hari plak di sana.. berulang alik lg..jadi cik blog ditinggalkan lg..entah kurun bila plak nk hapdate..hek3..kalau ada masa dan kalau ada cerita, insyaallah akn di hapdate..

Sekian dr sy..slmt mnjalani ibadah puasa..jgn bazir2 ok..tak baik~~

5 comments:

echah mashuri berkata...

janji xmembazir..heee

Khairul Azmi berkata...

lama menghilang cikk nana kita...
busy ropanya...

Rina (◕‿◕)✿ berkata...

bnyk je training hehe..chaiyo2..dugaan nmenye ni ^__^

shi3la berkata...

salam kenal yer..rasenyer pestime sayer menjengah ke sini..nice blog here..
salam Ramadhan...

sherlina halim berkata...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/