This is my personal blog yg memuatkan kisah2 tentang saya dan sekeliling saya.If you like what i'm writing, keep reading and do come again.Thanx:)
RSS

Benci.Benci.Benci!!

Benci.benci.benci..tu je nak cakap masa skang ni. Bkn benci bilang cinta yg tgh main kat tv tu dan juga bkn benci pada kamu2 yg cantik, yg manis, yg comel, yg kacak, yg tampan, yg baik hati, yg slalu klik tabung simpanan dan yg segalanya singgah kat blog ni ye tapi benci dkt dia. Dia. Dia. Dia yg mungkir janji, dia yg tak setia, dia yg penipu. Dia yg ….erkk. emo sudah. Aku benci la. Tak suka. Geram dan yg seumpama dgnnya. Kenapa suka menipu. Haish. Hati bukan utk dipermainkan ok..setuju kan kan..

ni bkn muka aku ye~~

Tapi tak baik kan benci2..tapi org yg buat aku benci lg tak baik kan kan..aaaa

5 comments:

Khairul Azmi berkata...

knape plak ni cik nana kita..masalah ngn pakwe la ni...
heeh~

miss nana berkata...

eh bukan2..mna de pakwe.sy single.lalala~~

Salmia berkata...

be happy ye..

suhaisweet berkata...

Hi, Visiting here..Very nice..luv ur blog...Very special for u.. Don’t Miss it!

HonEyBuNNy berkata...

ya..org yg buat kita benci lagi xbaik..huuhu