This is my personal blog yg memuatkan kisah2 tentang saya dan sekeliling saya.If you like what i'm writing, keep reading and do come again.Thanx:)
RSS

Tentang Saye Bukan Kamu~~

Hari ni nak jawab tag. Tag ni dah lama dapat. Minggu lepas ke 2 minggu lepas. Tag ni dari dina.Mula2nak ckp mekasih la tag 20 tentang saye ni. Keduanya maaf la lambat menjawab. Fikiran kacau bilau, kusut masai,takde mud walaupun Mahmud jiran sblh umah ada je~~ Ni dah tenang skit, aku jawab la dgn jujur ikhlas, hati suci murni.. sudi2kan lah baca

1.Nama rasanya dh jelas terpampang kat blog ni. Nana. Bkn nini mahupun nunu.. tu nama pggilan je la. Nama sebenar baca blk kat 1st entry..

2.Dilahirkan, dibesarkan dan disekolahkan kat taiping, silver state

3.Aku dh abis study moody

4.Status terkini full time jobseeker. Pemegang gelaran penganggur berjaya selama 2 bulan

5.Anak bongsu perempuan tunggal tapi please la jgn kata aku manja2. Please3..saya bkn manja mahupun mengada2.sy independen~~

6.Ada abg kembar tapi muka sama cam aku..erkk.kira kalo dorg pakai tudung muka sebijik cam aku..ngaaa

7.simple, tak suka benda remeh temeh, tak banyak cakap tapi dh cakap tak leh benti, blh kata peramah, jumpa 5 minit dh mcm kenal 5 taun~~

8.Bila tension aku suka duduk dlm blk sorang2, dgr lagu kuat2 sampai sehabis volume guna headfon sampai rasa mcm nak pecah gegendang telinga tu. Pastu bila dah ok, aku test telinga aku pekak ke tak.. haha. Hilang tension wat camtu. Tak caye cba buat tapi kalo pekak sila jgn salahkan aku ye.

9.tak suka bunyi bising. Telinga aku alegik. Nnt kuar nanah darah bagai.sila jgn pecaye

10.Seorang yg giler2 tapi tak layak masuk hospital bahagia~~

11.Suka benda2 yg thrill.baru mencabar beb

12.Suka pakai kasut tinggi walaupun aku dh sedia tinggi.

13.Sgt sukakan pantai, laut, sungai. Konon2 tenang kat situ

14.Layan novel2 jiwang sbb tu kdg2 emo. Haha

15.Tak suka org belagak, bajet bagus dan seumpama dgnnya

16.Tak suka dikritik. Agak kurang dlm menerima kenyataan. Haha

17.Suka minum teh o laici, tembikai laici, sirap laici, laicikang semangkuk 2 kupang. Skang 2 hinggit kot~~

18.Slalu mengalami konflek konflik dalaman

19.Suke layan cite korea. Pastu nangis sorg2..dah pape

20.Aku kuat nangis. Dulu la.dulu dulu tau. Skang skit2 je. Haha. Aku bkn superman. Aku jgk bisa nanges dong~~

sebab dia mntak 20,aku jawab 20 je la..tu la serba skit tntg aku.jwpn ikhlas tu.skang tag org lain la plak..sape2 je la ek

1.ila
2.liesa
3.azmi
4.apek

Selamat menjawab dgn jujur ikhlas ye kwn2..

p/s:kalau dh dapat sblm ni abaikan ye.kalo nak jwb jgk pun tak pe.silakan~~

3 comments:

HonEyBuNNy berkata...

ok tima ksh...nti ila buat ye...;-)

khairul berkata...

okeh..tq jgk kt cik nana...nti kita jawab...

Khairul Azmi berkata...

lupa nak bgtau yg saya dah jawab tag tu...